Manisa'da toplantıya katılmayan veliye, öğretmenden eve servis

Haber Giriş : 06 Ocak 2005 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Selendi İlçesi Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, okul müdürü Muhsin Kasap önderliğinde, okulda düzenlenen veli toplantısına katılmayan öğrenci velilerinin evlerine giderek, çocuklarının okuldaki durumları hakkında bilgi veriyor. Eğitimdeki kaliteyi artırmak için böyle bir girişimde bulunduklarını dile getiren okul müdürü Kasap, bu ziyaretlerin devam edeceğini ve bütün öğrenci velilerine ulaşacaklarını belirtti.

Selendi'ye bağlı Karabeyler Köyü Telli Mahallesi'nde ikamet eden ve okullarındaki öğrencilerinin velileriyle köy konağında biraraya gelen öğretmenler, velilerle uzun süre öğrencilerin durumlarıyla ilgili olarak sohbet etti. Öğrencilerin genel başarıları, temizlik durumları ve okula devamsızlıkları gibi konuların üzerinde durulduğu toplantıda, öğrencilerin durumları velilerine aktarıldı.

Okullarında eğitim kalitesinin artırılmasına önem verdiklerini belirten okul müdürü Kasap, "Çocuklarımızın eğitimi konusunda daha da duyarlı davranarak öğretmen-veli dayanışması içerisinde eğitim kalitesini artırabiliriz. Çağımız eğitim çağı ve bizler çağımızın gerektirdiği şekilde eğitim ve öğretim vermeliyiz. Bu başarıyı yakalamada en önemli görevde ailelere düşmektedir" dedi. Okul müdürü Kasap, başlattıkları yeni uygulama ile okullarında her hafta bir öğrenciyi örnek öğrenci seçerek ödüllendirdiklerini de belirtti.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber